Ce este diferenţa între o încuietoare de mortiere şi o încuietoare de jantă?

Timp de eliberare: 2021-02-03 10:34:24  Recunoscute: 23

Dacă o încuietoare este descrisă ca o încuietoare de morticitate sau o încuietoare de jantă depinde de modul în care este montată pe uşă şi cadru.

Ce este o blocare mortice?

Un lacăt de mortiere este unul care este montat în interiorul marginii ușii.Cilindrii de blocare a Mortii sunt inserați într-o gaură, sau 8216;manșon de mortiere 8217; într-o margine a ușii de pe șasiu 8217; și o placă de lovire servesc ca garnitură pentru o pauză în cadrul în care se potrivește șurubul.

Încuietorile de gheaţă sunt greu de deschis, deoarece majoritatea mecanismului de blocare este securizat în cadrul uşii.Unele poliţe de asigurare de domiciliu stipulează că o casă trebuie să folosească o blocare de morticitate pentru a îndeplini condiţiile de acoperire.Morții sunt, de asemenea, mai plăcut estetic, deoarece mai puțin de mecanismul de blocare este vizibil.Numai gaura cheii și placa de față sunt văzute atunci când ușa este întredeschisă.

Ce este o încuietoare?

O încuietoare a jantei este o încuietoare montată pe suprafaţa interioară a unei uşi.Mecanismul lockbolt și al cilindrului cheie sunt cuprinse într-un mecanism de blocare fixat pe ușă în sine, uneori numit –manșon 821; manșetă de noapte 8217;.Atunci când se află în ’8216; capacul închis 8217; poziția, șurubul de blocare este prins într-un dețin ător care este montat pe suprafața interioară a cadrului ușii.Aceasta înseamnă că jantele sunt potrivite doar pentru ușile deschise.

Deoarece jantele fac mai puţin rău la tâmplărie atunci când se montează, ele sunt adesea încuietoarea de alegere pentru patrimoniul sau proprietăţile enumerate.

Unele încuietori ale jantei pot fi deblocate cu ajutorul unui mecanism de eliberare electric ă, care eliberează de la distanță șurubul de blocare de la deținătorul montat extern.Nostru   EL4000 Rim Deadbolt   utilizează un mecanism de eliberare electric ă, astfel încât acesta să fie adecvat pentru utilizarea cu apartamente sau proprietăți cu sisteme de acces partajate.


Anterior: Cel mai bun brand de blocare uș...

Următor →: Blocarea cunoștințelor: Compara...