Cel mai bun brand de blocare ușă inteligente

Timp de eliberare: 2021-02-03 10:48:37  Recunoscute: 25

Usi inteligente   sunt nivelul de intrare a caselor inteligente.Chiar dacă nu există alte case inteligente, cum ar fi mașinile de spălat vase și roboții măturători, cel mai bun sistem electronic de blocare poate fi considerat ca cea mai larg acceptată casă inteligentă.Dar cum ar trebui să fie selectate încuietorile inteligente?Care sunt garanţiile pentru siguranţă?


De fapt, atunci când vorbim despre inteligent   Încuietori de uşi, ne referim în principal la încuietori inteligente pentru amprente.Majoritatea oamenilor îşi fac griji dacă încuietoarea cu amprente digitale va avea cipul deteriorat şi nu va putea deschide uşa.De fapt, nu este nevoie să vă faceți griji.

Tradiţional lacătul cheie este un nucleu mecanic de blocare, care este deschis prin rotirea cheii.Încuietoarea digitală inteligentă este, de asemenea, un cilindru mecanic de blocare, dar adaugă un panou de control cip, cheie integrată, amprenta, parola, parola temporară, Bluetooth telefon mobil, card, un total de 7 metode de deblocare, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la deschiderea ușii.


Chiar dacă cipul este deteriorat, lacătul poate fi deblocat în mod normal.Tasta de pe exteriorul ușii și butonul de pe interiorul ușii sunt deschise prin rotație mecanică, care este la fel ca și încuietoarea tradițională.

Siguranţa se referă la cilindrul de blocare.Cel mai bun cod de blocare inteligent este în-line C-nivel cilindrul de blocare.Atât încuietori tradiționale și   încuietori pentru amprente   sunt disponibile, astfel încât acestea sunt cele mai sigure.

Pe baza punctelor de mai sus, mai multe încuietori cu uși inteligente recomandate sunt:


Anterior: Cunoştinţe de blocare: comparar...

Următor →: Ce este diferenţa între o încu...