Cea mai bună marcă de blocare inteligentă a ușii

Timp de eliberare: 2021-06-28 17:38:15  Recunoscute: 12

Smart Broaște Ești intrare-level de case inteligente. Chiar dacănu există alte case inteligente, cum ar fi mașinile de spălat vase și roboți de măturat strada, cel mai bun de blocare electronică poate fi considerată ca fiind de origine inteligentă cea mai larg acceptată. Dar cum ar trebui să fie selectate încuietori pentru uși inteligente? Care sunt garanțiile pentru siguranță?


În De fapt, atunci când vorbim despre inteligente door încuietori,ne referim în principal la încuietori de amprente digitale inteligente. Cei mai mulți oameni vă faceți griji dacă blocarea de amprentă digitală inteligent va avea cip deteriorat șinu se poate deschide ușa. De fapt,nu estenevoie să vă faceți griji.

Versiunea tradiționale de blocare-cheie este un miez de blocare mecanică, care se deschide prin rotirea cheii. Inteligent de blocare de amprente este, de asemenea, un cilindru de blocare mecanică, dar adaugă un panou de control cip, chei integrate, amprente digitale, parola, parola temporară, telefon mobil Bluetooth, carte, un total de 7 metode de deblocare, astfel încâtnu estenevoie să vă faceți griji deschiderea ușii.


even în cazul în care cip este deteriorat, sistemul de blocare poate fi deblocat în modnormal. Cheia pe partea exterioară a ușii și butonul de pe partea interioară a ușii sunt deschise prin rotație mecanică, care este aceeași ca și blocare tradițională.

Codul considerare de siguranță este cilindrul de blocare. Cea mai bună blocare a codului inteligent este cilindrul de blocare în-lline C-LEVEL. Ambele încuietori tradiționale și fingerprint încuietoare, deci sunt cele mai sigure pe punctele de mai sus, mai multe încuietori de ușă inteligentă sunt recomandate: 

Anterior: Blocarea cunoștințelor: Compara...

Următor →: Care este diferența dintre o blo...