Care este diferența dintre o blocare a morterului și o blocare a jantei

Timp de eliberare: 2021-06-28 17:38:16  Recunoscute: 23

Weher o blocare este descrisă ca o blocare a morterului sau o blocare a jantei depinde de modul în care este montat pe ușă și cadru.

What este o blocare a mortului în marginea ușii. Cilindrii de blocare a morterului sunt inserate într-o goală sau \"morterică\" într-o margine de ușă și o placă de grevă servește drept căptușeala pentru o adâncitură în cadru în care se potrivește șurubul. Mecanismul de blocare este fixat în cadrul ușii. Unele polițe de asigurare de acasă stipulează o casă trebuie să utilizeze o blocare a morterului pentru a respecta respectarea condițiilor de acoperire. Lacatele morterice sunt, de asemenea, mai plăcute din punct de vedere estetic, deoarece mai puțin de mecanismul de blocare este vizibil. Numai gaura de chei și fațeta sunt văzuți când ușa este ajar Mecanismul de blocare și cilindrul cheie sunt conținute într-un mecanism de blocare montat pe ușa în sine, uneorinumit \"Nightlatch\". Când în poziția \"blocată\", șurubul de blocare este prins într-un portar care este montat pe suprafața interioară a cadrului ușii. Aceasta înseamnă că încuietori ale RIM sunt potrivitenumai pentru ușile în interiorsince RIM Blocări fac mai puține daune la lemn atunci când se potrivește, ele sunt adesea blocarea alegerii pentru patrimoniul sau proprietățile enumerate. Folosind un mecanism de eliberare electrică, care eliberează de la distanță șurubul de blocare de la portarul montat extern. \"Nel4000 RIM Deadbolt

u au un mecanism de eliberare electrică, făcându-l potrivit pentru utilizarea cu apartamente sau proprietăți cu sisteme de intrare cu acces partajat.

Anterior: Blocarea cunoștințelor: Compara...

Următor →: No